Facebook
+Hogyan vehetem igénybe a 3D Fogszabályzást?

A háromdimenziós fogszabályozást Magyarországon egyedülálló módon  a szegedi Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumban lehet igénybe venni.

Az alábbi elérhetőségeken kérhet időpontot:

Telefon: +36 62 409 034

Mobil: +36 30 8789-709

Online: http://fogszabalyzas.hu/kapcsolat

+Milyen szolgáltatásokat lehet igénybe venni a rendelőben?

Szegedi rendelőnkben a felnőtt és gyermek fogszabályozás mellett lehetőség van logopédiai foglalkozásra, szájhigiéniai kezelésekre, szájsebészeti beavatkozásokra, állkapocsizületi kezelésekre is. Fogorvosok számára fogszabályozási továbbképzést is nyújtunk.

+Milyen a rendelő technikai felszereltsége?

Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumában minden eszköz megtalálható, ami a hatékony fogszabályozáshoz szükséges. Szegedi rendelőnkben a 3D Oral Scanner mellett panoráma röntgen és teleröntgen segíti pácienseink kezelését.

+Mit kell tudni a digitális lenyomatvételről?

A 21. században egyre nagyobb szerepet kapnak a digitális képalkotó eljárások. A fogorvosok felismerték, hogy a modern lenyomatvételi eszközök használata nem csak számukra, hanem betegeiknek is előnyös. A digitális lenyomatvétellel kiküszöbölhetőek azok a kellemetlenségek, amik a hagyományos mintavételi eljárásoknál jelentkeztek (öklendezés, irritációk, hosszú kötési időtartam).

+Életkortól függ a kezelés?

A fogszabályozást életkortól függetlenül el lehet végezni, akár felnőttkorban is csodálatos eredményeket lehet elérni! A kezelés kezdetén felmérjük az igényeket, tájékoztatjuk a pácienst a lehetőségekről.

+Miért fontos a fogszabályozás?

A fogak elhelyezkedése nagymértékben meghatározza az arc szerkezetét. A harmonikus arc feltétele a rendezett fogsor, ami az Ön életminősége és egészsége szempontjából rendkívül fontos. A torlódott fogazat nem csak esztétikailag előnytelen, hanem számos fogproblémához is vezethet.