Facebook • Szupergyors szkennelési sebesség

  Szupergyors szkennelési sebesség

  A 3D Oral Scanner akár 15 másodperc alatt képes lemodellezni az adott fogat! Így alig pár perc alatt tökéletes háromdimenziós kép készülhet a fogsorról.

 • Rendkívüli pontosság

  Rendkívüli pontosság

  A 3D Oral Scanner a legkorszerűbb szenzortechnikát alkalmazza a képalkotáshoz! A készülékkel precízebb klinikai eredményeket kaphatunk, ami kulcsfontosságú a sikeres kezeléshez.

 • Lerövidített kezelési idő

  Lerövidített kezelési idő

  A 3D Oral Scanner előnye, hogy használatával kevesebb a korrekció, az utólagos csiszolás pedig kisebb mértékű lehet. A lenyomatvételek számát is csökkenthetjük vele, így Ön hamarabb nyerheti el a tökéletes fogsort!

 • Hatékonyabb mintavétel

  Hatékonyabb mintavétel

  A párásodás-gátló technológia segítségével a fogorvos minden eddiginél könnyebben és egyszerűbben tudja elkészíteni a digitális lenyomatot. Ezáltal a mintavételi eljárás pontosabbá és hatékonyabbá válik.

 • Fájdalom és kockázatmentes

  Fájdalom és kockázatmentes

  A 3D Oral Scanner alkalmazása semmilyen fájdalommal vagy kockázattal nem jár. A digitális lenyomatvételi eljárás nem okoz olyan kellemetlenségeket sem, mint például az öklendezési reflex, vagy a lenyomatvételi anyag okozta irritáció.

 • Látványos tervezési lehetőség

  Látványos tervezési lehetőség

  Az eszközzel a fogszabályozási kezelés megtervezése nem csak gyorsabb, de látványosabb is! A digitális lenyomatról egy speciális szoftverrel háromdimenziós modell készíthető, amellyel az orvos könnyedén elvégezheti a módosításokat.


Új korszak a fogszabályozásban

A hagyományos mintavételi eljárások ideje lejárt. A páciensek gyors és hatékony megoldásokat akarnak, hiszen az idő drága. A digitális lenyomatvétel egyszerre nyújt megoldást a fogszabályzó szakorvosok és a páciensek problémáira, hiszen legfőbb előnye, hogy lerövidíti a kezelési időt, ráadásul kevesebb kellemetlenséggel, és korrekcióval jár. Dr. Kocsis András Fogszabályzó Centrumában a háromdimenziós tervezést a 3D Oral Scanner segítségével végezzük, hogy a kezelés a lehető legpontosabb és leggyorsabb legyen. Az eszközzel a páciens és a fogorvos teljesebb képet kaphat a tervezésről, így az Ön elégedettsége is garantált.

[:hu]Azoknak a fogorvos kollégáimnak ajánlanám a digitális lenyomatvételi eljárást, akik szeretnének kicsit előrébb jutni a digitális fogászatban...[:]

Egy fogorvos