Facebook
+Miért jobb a digitális lenyomatvételi technika a hagyományosnál?

A digitális lenyomatvétel nagy előnye, hogy az öklendezési reflex, valamint a lenyomatvételi anyagok okozta irritációk is kiküszöbölhetőek vele. Ráadásul nem kell számolni a hosszantartó kötési idővel sem, az elkészült lenyomat pedig pontosabb lesz.

+Csökkenthető-e a kezelés időtartama a digitális eljárással?

Igen, a 3D Oral Scanner pontosságának köszönhetően kevesebb lenyomatvételre van szükség, ráadásul a restauráció is jobban illeszkedik, ami kevesebb korrekciót eredményez. A kezelési idő ezáltal lerövidülhet.

+Mennyi ideig tart a digitális lenyomatvétel?

A teljes fogsor beszkennelése mindössze pár percet vesz igénybe.

+Mennyire pontos képet készít a 3D Oral Scanner?

A hagyományos lenyomatvétel nagy hátránya, hogy a lenyomatok rossz minősége miatt bizonyos esetekben meg kell ismételni az eljárást. A 3D Oral Scannerrel azonban ez a probléma már a múlté. Az eszközzel rendkívül precíz lenyomatok készíthetőek, segítségével pedig a szükséges ismétlések száma is csökkenthető.

+Fájdalmas-e a folyamat? Jár-e kockázattal?

A folyamat nem fájdalmas, nem jár kellemetlenséggel, és teljesen biztonságos.

+Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A belső fogszabályzóknak több csoportja létezik. A manapság használatosak már nem kényelmetlenek, a beszédben sem zavaróak. Talán hátrányukként lehet megemlíteni a nehezebb tisztíthatóságot, bár ha valaki igényes, akkor nem kell több idő a fogmosáshoz a belső fogszabályozás, mint a külső esetén. Az árukat a magas fogtechnikai költség megemeli a külső fogszabályozókkal szemben.